ZZP-er, waag jij de sprong?

De toekomst begint nu!

UW ADMINISTRATIE VOORDELIG IN GOEDE HANDEN

U bent goed in uw werk! Wij zijn goed in het verzorgen van financiële administraties. Graag nemen we uw administratieve zorgen uit handen.

Financiële boekhouding
Voor circa €80,- per maand bieden we een totaalpakket aan administratieve diensten en belastingaangiftes. RVD Financials verwerkt alle facturen en verzorgt de aangiftes BTW- en inkomstenbelasting. Tevens stellen we voor u de jaarcijfers op. Ook voor een ZZP jaarrekening kunt u bij ons terecht.

Financieel adviseur
Onze kracht ligt in ervaring en betrokkenheid, waardoor onze financiële adviseurs u met financieel advies terzijde staan. Ook ondersteunen we startende ondernemers bij het samenstellen van een ondernemersplan, de keuze voor een ondernemersvorm, het aanmelden bij de Belastingdienst en Kamer van Koophandel. Wij verzorgen uw administratie waarbij we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. U onderneemt, terwijl u op een ontspannen manier voldoet aan de wet- en regelgeving, ieder z'n vak! 

Verzekering
Wilt u een verzekering of een hypotheek afsluiten voor uw onderneming? Meer informatie over verzekeringen en hypotheken vindt u hier

stuur mij een offerte

Afspraak maken

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek?

Neem contact op

Contactgegevens

Kleine Beer 36
2952 AS Alblasserdam

Telefoon 078 - 69 18 651
E-mailinfo@rvdfinancials.nl

Scroll naar boven