Sluit navigatie

WAAROM MEER BETALEN DAN NODIG?

Betrokken, betrouwbaar & ervaren

Boekhouder in Alblasserdam

Uw administratie en belastingzaken goed geregeld, dat is wat een ondernemer wil! Wij zijn dé boekhouder in Alblasserdam voor administratie en boekhouding van ZZP'ers en MKB'ers. Een ondernemer in het midden- en kleinbedrijf is vaak de specialist op zijn eigen vakgebied. Maar om te starten of om verder door te groeien, heeft u vaak meer nodig dan alleen uw eigen specialisatie. Als administratie en het regelen van uw belastingzaken niet tot uw kernactiviteiten en -kwaliteiten horen, kan administratiekantoor RVD Financials BV u hierbij van dienst zijn.

Uitbesteding van boekhouding aan boekhouder Alblasserdam

De administratie van uw bedrijf omvat alle gegevens over de onderneming die u op papier of elektronisch vastlegt. Deze administratie vormt de basis van uw belastingaangiftes. Is uw administratie niet volledig, niet binnen een redelijke termijn te controleren of heeft u hem niet lang genoeg bewaard, dan kan dat flinke boetes van de Belastingdienst tot gevolg hebben. En de Belastingdienst zal dan zelf je omzet en winst vaststellen en de verschuldigde belasting berekenen. Nog een reden waarom een goed georganiseerde administratie belangrijk is: het geeft een overzicht van hoe uw bedrijf ervoor staat. Uw inkomsten, uitgaven en winst staan op een rij en u ziet in één oogopslag of het betalingsgedrag van klanten goed is. Daardoor kunt u op tijd ingrijpen als het financieel wat minder gaat met uw onderneming.

Wat doet een boekhouder?

Een boekhouder zorgt voor de maandelijkse en jaarlijkse BTW-aangiftes. Daarnaast stelt de boekhouder op het einde van elk boekjaar mee de jaarrekening en balans op. Daarbij komt de verantwoordelijkheid voor de verwerking van alle financiële en boekhoudkundige gegevens. Dit houdt meestal het boeken van facturen, de betaling van facturen en verwerken van alle gegevens in. Debiteurenbeheer en crediteurenbetalingen worden ook nauwgezet opgevolgt. Er worden rapporten opgesteld en belastingaangiftes ingediend. Hier nogmaals in het kort de werkzaamheden van een boekhouder:
  • Registreren van boekhoudkundige verrichtingen
  • Facturen opmaken
  • Bankverrichtingen uitvoeren
  • BTW-aangifte doen
  • Jaarrekening en resultatenrekening opstellen
Contact boekhouder Alblasserdam
Heeft u geen zin in of gevoel voor boekhouding, of wit u uw tijd volledig richten op uw eigen onderneming? Vraag vrijblijvend een offerte op!

Afspraak maken

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek?

Neem contact op

Contactgegevens

Kleine Beer 36
2952 AS Alblasserdam

Telefoon 078 - 69 18 651
E-mailinfo@rvdfinancials.nl

Scroll naar boven