Sluit navigatie

UW ADMINISTRATIE VOORDELIG IN GOEDE HANDEN

MKB-specialist

Administratiekantoor Rotterdam

Als ondernemer hebt u een druk bestaan, een leven dat in het teken staat van hard werken overdag en daar veel genoegen uit halen. Als de werkdag er op zit, wilt u rustig kunnen ontspannen in huiselijke kring, of doet u andere dingen die u leuk vindt. ‘s Avonds of in de weekends wilt u tijd voor uzelf, en hebt u geen zin om u met de boekhouding bezig te houden. Wij, RVD Financials B.V., willen graag het leven van u als ondernemer aangenamer maken, en bieden u ons uitgebreide dienstenpakket aan. Van jaarrekening tot fiscale aangifte; u kunt uw gehele boekhouding door ons laten uitvoeren.

Wie zijn wij?

Wij zijn een bedrijf met drie medewerkers in dienst, opgericht in het jaar 2006 door Robin van Dam. Klein in omvang, maar groot in persoonlijke betrokkenheid, betrouwbaarheid en kennis van zaken. Wij geven passend MKB advies aan onze klanten, en zorgen zo voor de beste administratieve dienstverlening in Rotterdam en de omgeving.

Wat biedt ons administratie kantoor in Rotterdam?

  • Administratiewanneer u uw administratie uitbesteedt aan ons administratiekantoor in Rotterdam, bespaart u veel tijd die u weer in andere belangrijke zaken kunt steken.
  • Jaarrekeningen: uw jaarrekening geeft u een goed overzicht van uw financiële bedrijfssituatie. Desgewenst stellen wij ook tussentijdse overzichten voor u op.
  • Belastingaangiften: wij verzorgen alle belastingaangiften en helpen u bij het fiscaal aantrekkelijk inrichten van uw bedrijf. U zult dus nooit meer betalen dan nodig is.
  • Ondernemersadvies: wij geven ondernemersadvies op maat voor uw MKB bedrijf. Van starters tot ervaren zakenlieden, wij adviseren bij het opzetten van de financiële administratie, een ondernemersplan en het aanmelden bij de belastingdienst en de Kamer van Koophandew
  • Salarisadministratiehet onderhouden van uw salarisadministratie vereist kennis en tijd. Uitbesteding van deze administratie aan RVD Financials is een prima manier om goed voor uw werknemers te zorgen.
  • Online boekhoudendankzij de softwarepakketten van RVD Financials kunt u altijd en overal u administratie bekijken en wijzigen. Zo hebt u altijd een duidelijk en actueel overzicht van uw zaken.

Contact

Wilt u meer informatie over de diensten van ons administratiekantoor in Rotterdam? Bel ons op telefoonnummer 078 - 69 18 651 of vul het contactformulier in.

Afspraak maken

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek?

Neem contact op

Contactgegevens

Kleine Beer 36
2952 AS Alblasserdam

Telefoon 078 - 69 18 651
E-mailinfo@rvdfinancials.nl

Scroll naar boven